Er du blevet narret? disse vilde aprilspøger vil få dig til at grine højt!

Photo of author

Skrevet af Alt-om-fodbold

Men fortæl mig, kære læser, var du skarp nok til at lugte lunten, eller blev du forført af de vittige påfund?
Og lad os ikke glemme Ekstra Bladets eget bidrag til dagens narrestreger: En historie om finansminister Nicolai Wammen (S), som mirakuløst havde opdaget 300 milliarder kroner fra coronatiden gemt væk på en hemmelig konto.

Aprilskarnet vrimlede med kreativitet og humor, mens vi alle forsøgte at holde tungen lige i munden. Men fortæl mig, kære læser, var du skarp nok til at lugte lunten, eller blev du forført af de vittige påfund?

Musikalsk Gak og Gøgl

Lad os starte med en musikalsk overraskelse fra Gaffa.dk. Forestill dig dette: Onkel Reje og black metal-bandet Orm danner sammen supergruppen ‘Børneorm’. Ja, du læste rigtigt! Og de skulle efter sigende være klar til at ryste den danske musikscene med både børnevenlige rytmer og hårdtslående guitarer. “Jeg ville godt hæve barren lidt både musikalsk og tekstmæssigt,” sagde Onkel Reje om samarbejdet. Hvis det ikke fik dig til at smile, så må jeg indrømme, at det helt sikkert fik mig til at trække på smilebåndet.

Politiske Pudsigheder og Filmiske Finesser

Og hvad siger du til ideen om at sænke stemmeretten til 13 år? Liberal Alliance gav os et grin ved at foreslå lige præcis dette, efter partiets succes ved skolevalget. “Det er synd. Det er stemmespild, og vi er imod stemmespild,” erklærede de prompte. Mon tro der sad nogle unge sjæle derude og følte sig pludselig meget voksne?

Men vent, der var mere! Realitystjernen Gustav Salinas tog også 1. april med storm ved at annoncere sin nye karriere som Floor Manager hos Nordisk Film Biografer i Fields. “De næste par måneder vil i nok se mig meget på gulvet i biografen,” delte han på Instagram. Skulle man tage ham på ordet, eller var det mon bare et stykke veludført aprilsnar-kunst?

Fra Grin til Gravalvor

Selvfølgelig skal vi også have øje for dem, hvor humoren måske snubler lidt over sine egne ben. Tag for eksempel Reelligestilling.dk’s historie om landstræner Kasper Hjulmand og hans angivelige afslag på et krav om at ændre efternavn til ‘Hjulperson’. Ikke alle forsøg rammer plet, men intentionen om en god latter var der uden tvivl.

Og lad os ikke glemme Ekstra Bladets eget bidrag til dagens narrestreger: En historie om finansminister Nicolai Wammen (S), som mirakuløst havde opdaget 300 milliarder kroner fra coronatiden gemt væk på en hemmelig konto. “Om den aprilsnar faldt i god jord derude,” som Ekstra Bladet sagely bemærkede, “vil vi lade læserne om at vurdere.”

Nu er spørgsmålet så: Faldt du for nogen af disse skøre skrøner? Eller bevarede du din skeptiske sans intakt gennem hele dagen? Uanset hvad håber jeg, din 1. april var fyldt med glimt i øjet og hjertelige grin! Og husk – der er kun ét år til næste gang du skal være på vagt for narrestreger igen!