**Rasmus Højlund – danmarks nye fodboldstjerne på old trafford**

Photo of author

Skrevet af Alt-om-fodbold

Han er frisk, stærk og vinder dueller.” Disse rosende ord fra Dalot bekræfter blot Højlunds betydning for holdet.
Rasmus Højlund har med sit seneste mål rundet ti scoringer i sin første Premier League-sæson – alle scoret i hans 16 seneste optrædener i den prestigefyldte liga.

En Dansk Stjerne på Old Trafford

Det er som om, at der er ved at opstå en ny dansk fodboldhelt på de grønne sværde i England. Rasmus Højlund, den 21-årige angrebsspiller fra Manchester United, har nemlig for alvor fanget fodboldverdenens opmærksomhed. Med Europamesterskaberne lige om hjørnet kan danske fodboldfans næsten ikke holde spændingen ud. Forestil jer bare – en dansker, der stryger til tops i den engelske Premier League og nu står klar til at tage kampen op på Europas største scene.

Og selvom Højlund har måttet tage til takke med en plads på bænken i de seneste kampe, har han bevist sin værdi gang på gang. Når han er blevet kaldt ind fra sidelinjen, har han ikke skuffet – tværtimod. Med to imponerende mål under bæltet er det tydeligt, at han besidder en evne til at træde ind og gøre en forskel, når det virkelig gælder.

Diogo Dalots Rosende Ord

Scenen var sat efter Manchester Uniteds 2-0 sejr over Brighton, hvor Diogo Dalot hurtigt fandt vej til sin danske holdkammerat med et budskab af stor betydning. I et interview med MUTV afslørede Dalot efterfølgende sine ord til Højlund: “Jeg fortalte ham lige efter målet, at det er den mentalitet, vi ønsker. Om man starter på banen eller på bænken, skal man være klar og frisk.” Den portugisiske forsvarsspiller fortsatte: “Og han har vist i de sidste to kampe, hvor han er kommet ind, at han giver energi til holdet. Han er frisk, stærk og vinder dueller.” Disse rosende ord fra Dalot bekræfter blot Højlunds betydning for holdet.

Rasmus Højlund har med sit seneste mål rundet ti scoringer i sin første Premier League-sæson – alle scoret i hans 16 seneste optrædener i den prestigefyldte liga. En præstation der ikke blot bringer glæde hos klubbens fans men også spænding hos dem der følger landsholdet tæt. For hvad kan denne unge mand ikke udrette når hele Danmark ser med?

Dalots anerkendelse er mere end blot flotte ord – det er et vidnesbyrd om Højlunds potentiale og hans bidrag til holdet både som spiller og som menneske. Som han sagde: “Det er den Rasmus, vi har villet se hele sæsonen, og jeg er glad for at se det nu”, krediteret Ekstra Bladet for citatet.

Med sådan en indstilling og opbakning fra holdkammeraterne tegner fremtiden lys for den unge dansker. Lad os alle krydse fingre for, at vi får lov til at juble over mange flere mål fra Rasmus Højlunds støvler – både på klubplan og internationalt!