Silkeborg if’s dobbeltsucces – målrigt på banen og guldrandet i klubkassen

Photo of author

Skrevet af Alt-om-fodbold

I Silkeborg er der god grund til at smile bredt – ikke kun på fodboldbanen, men også i klubkassen.
Silkeborg IF har altså ikke kun haft held med deres finansielle dispositioner – de kan også prale af at have sikret sig en plads i Superligaens prestigefyldte Mesterskabsspil.

I Silkeborg er der god grund til at smile bredt – ikke kun på fodboldbanen, men også i klubkassen. For nylig kunne Silkeborg IF nemlig melde ud, at deres økonomiske resultater har taget et hop opad, som ingen rigtigt havde set komme. Vi taler ikke bare om en lille finjustering, men en solid opjustering, der kan få selv den mest garvede fodboldfan til at spærre øjnene op.

Hvor man først havde sat næsen op efter et overskud på mellem 7 og 15 millioner kroner før skat og justering af ejendomsværdier, så er forventningerne nu blevet skruet op til imponerende 12 til 20 millioner kroner. Det er da noget, der kan få fodbolde til at rulle!

Fra Grønsværen til Ejendomsmarkedet

Men det er ikke kun på fodboldbanen, at Silkeborg IF viser muskler. Klubben har nemlig mere end blot talentfulde spillere i truppen – de har også en snilde for investering i fast ejendom. Selskabet bag klubben, Silkeborg IF Invest, sidder på flere ejendomme i det midtjyske, inklusive den velkendte Papirfabrikken, som troner i hjertet af byen.

Investering i mursten har vist sig at være en klog strategi sideløbende med sportslige præstationer. Og når vi snakker om sportslige præstationer…

Superligaens Mesterskabsspil og Børssucces

Silkeborg IF har altså ikke kun haft held med deres finansielle dispositioner – de kan også prale af at have sikret sig en plads i Superligaens prestigefyldte Mesterskabsspil. Her ligger de lunt i svinget på sjettepladsen og kan puste lettet op; nedrykningsfaren er drevet over.

Og som om det ikke var nok at fejre på stadion og i bestyrelseslokalet, så klapper aktionærerne også i hænderne. De seneste 12 måneder har klubbens aktie nemlig taget et flot spring fremad med en stigning på hele 23,6 procent. Det er da noget der kan sætte fut i fodboldstøvlerne og tegne glade smil hos investorerne.

Det ser ud til, at Silkeborg IF virkelig har fundet formularerne for både sportslig og finansiel succes. Måske er det tid for os andre at tage notater? Sådan én to’er med både fodboldtriumfer og børsopturer får trods alt ofte resten af os til at se mere grønt end kun græstæppet på banen! Husk: Det begyndte hos Euroinvestor – men historien om Silkeborg IF’s succes fortsætter langt ud over sidelinjen.