Robert Skovs landsholdspause – hvem træder frem i kritiske em-kval kampe?

Photo of author

Skrevet af Alt-om-fodbold

Men lad ikke humøret falde for lavt; landstræner Kasper Hjulmand har allerede løftet sløret for, at han senere i ugen vil finde en stærk erstatning.
Robert Skov er ikke den eneste, vi kommer til at savne på banen.

Åh nej, Robert Skov må vinke farvel til de rød-hvide drømme denne gang! Den 27-årige fløjspiller, som har haft en skarp sæson hos tyske Hoffenheim med både mål og assists på CV’et, har desværre måttet trække sig fra landsholdets næste opgør.

Skadesbøvl Plager Landsholdet

DBU har torsdag formiddag annonceret nyheden om Skovs skade på deres platform X. Situationen er desværre alt for velkendt for den talentfulde spiller, der sidste år oplevede en sæson præget af skader. Men lad ikke humøret falde for lavt; landstræner Kasper Hjulmand har allerede løftet sløret for, at han senere i ugen vil finde en stærk erstatning. Vi venter i spænding på at se, hvem der bliver den udvalgte til at fylde Skovs støvler.

Robert Skov er ikke den eneste, vi kommer til at savne på banen. Simon Kjær har også meldt afbud grundet skade, mens Jannik Vestergaard er klar til at gøre comeback efter en pause fra landsholdsfodbolden. Og lad os ikke glemme Thomas Delaney, hvis kraveben nu er helet så han igen kan kaste sig ind i kampens hede!

Vigtige Kampe Forude

Selvom vi kommer til at mangle nogle nøglespillere, så står det danske hold overfor et par afgørende kampe. Den 17. november tager vi imod Slovenien hjemme i Parken, hvor der er mere end bare æren på spil – nemlig en direkte billet til EM og førstepladsen i gruppen! Derefter går turen til Nordirland den 20. november, hvor vi skal afgøre vores skæbne i den sidste kvalifikationskamp.

Kasper Hjulmand har foreløbigt udtaget 22 spillere og lader døren stå åben for yderligere forstærkninger i løbet af ugen. Så kryds fingre og håb på det bedste – hvem ved, måske vi får en ny dansk helt at juble over? Hold øje med truppens endelige line-up og lad os sammen heppe drengene frem mod sejr!