Rørende farvel – se de danske fodboldhelte blive sendt mod EM med kæmpe opbakning!

Photo of author

Skrevet af Alt-om-fodbold

Kasper Hjulmand lagde ikke skjul på sin begejstring, da han beskrev den hjertevarme afsendelse holdet fik: “Landsholdsfodbold handler om at samle, begejstre og inspirere, og noget af det bedste, som man kan som fodboldboldspiller, er at mærke opbakning,” sagde han med et smil.

En Hjertevarm Afsked

Det var en følelsesladet affære, da det danske landshold i fodbold blev sendt afsted mod nye eventyr og kampe i Tyskland. Tirsdag formiddag summede Vilhelm Lauritzen Terminalen i Københavns Lufthavn af spænding og forventning. Her samledes hundredevis af mennesker, især børn iklædt rød-hvide farver, klar til at give deres helte en send-off, der ville blive husket.

Selv vejret kunne ikke lægge en dæmper på humøret hos de fremmødte fans, som havde ladet sig lokke ud af hjemmets varme for med egne øjne at se landsholdet drage mod EM’s udfordringer. Og hvad er vel mere dansk end at stå sammen – selv under grå himmelstrøg – om noget, der forener nationen?

Fodboldglæde og Forventninger

I videoen kan man opleve landsholdsspillere som Mathias Zanka Jørgensen og Rasmus Nissen Kristensen udtrykke taknemmelighed over den store opbakning fra de unge supportere. Det er tydeligt, at spillernes motivation og forventninger til den forestående turnering er blevet boostet af denne entusiastiske afsked.

Kasper Hjulmand lagde ikke skjul på sin begejstring, da han beskrev den hjertevarme afsendelse holdet fik: “Landsholdsfodbold handler om at samle, begejstre og inspirere, og noget af det bedste, som man kan som fodboldboldspiller, er at mærke opbakning,” sagde han med et smil. Han fortsatte: “Vi mærker opbakningen, når vi bliver sendt afsted sådan her, så vi tager det med som benzin, og så giver vi den gas.” Denne følelse blandt holdets spillere kunne næsten mærkes som en palpabel energi i lufthavnsterminalen.

Nu venter der en udfordrende gruppe for Danmark ved EM i Tyskland. Med Slovenien som første modstander søndag aften i Stuttgart følges kampene nøje af hele landet. Med Serbien og England også placeret i gruppen er forventningerne store. Men én ting er sikkert – uanset hvad resultatet måtte blive – støtten fra Danmark vil følge dem på hvert et spark på bolden. Fansenes hjertevarme send-off har uden tvivl sat sit præg på spillerne og vil være med dem hele vejen gennem konkurrencen.