Vendsyssel FF – nye stjernefrø blomstrer i nordjylland

Photo of author

Skrevet af Alt-om-fodbold

De seneste nyheder omhandler en ung stjernefrø, 20-årige Adam Ahmad, som klubben har sikret sig fra Hillerød.
Om Thinggaard siger Christian Larsen: “De tre ting, der går igen, når vi snakker om Thomas er arbejdsiver, faglighed og individuel udvikling.” Med disse nye kræfter både på og udenfor banen tegner fremtiden lys for Vendsyssel FF.

Et frisk pust i vendsyssel

Vendsyssel FF’s holdkort bliver mere og mere interessant for tiden. For ikke én, men to dage i træk har den nordjyske fodboldklub haft glæden af at præsentere nyerhvervelser, der er blevet købt fri fra andre danske klubber. De seneste nyheder omhandler en ung stjernefrø, 20-årige Adam Ahmad, som klubben har sikret sig fra Hillerød. Denne handel kommer lige i kølvandet på signeringen af Magnus Kaastrup fra Lyngby. Det tyder på, at Vendsyssel går efter både fart og friskhed på banen.

Men hvad bringer sådan en ung spiller som Adam Ahmad til bordet? Jo, ifølge sportsdirektør Christian Larsen, får klubben “fart, målinvolveringer og en god relationsspiller”. Larsen er tydeligvis begejstret for sit nye talent og tilføjer: “Han har nogle individuelle kvaliteter, der er enormt spændende”. Det bliver intet mindre end fascinerende at følge Ahmads udvikling – en spiller uden den klassiske akademi-uddannelse, men med en stærk intuitiv forståelse for spillet.

Fra talent til truppen

Christian Larsens bekendtskab med Adam Ahmad er ikke spritnyt. “Det går langt tilbage. Jeg så ham, da jeg var i Brøndby,” siger han og fortsætter beretningen om hvordan han har holdt øje med Ahmad gennem årene. Efter ture gennem AB og HIK før Hillerød, har Ahmad vist en imponerende udviklingskurve. Med sin ankomst i Vendsyssel ser det ud til, at Ahmad får chancen for virkelig at blomstre. “Jeg synes, han er et stjernefrø,” pointerer Larsen entusiastisk.

Adam Ahmad selv ser også fremad med store ambitioner og sult efter at dygtiggøre sig: “Jeg glæder mig bare til at blive fuldtidsspiller.” Han udstråler ubekymrethed og begejstring ved tanken om at dedikere sig fuldt ud til sporten: “Jeg elsker at have det sjovt, når jeg spiller fodbold,” udtaler han og understreger med sine egne ord sin afslappede tilgang til det professionelle fodboldliv.

Men det stopper ikke her for Vendsyssel FF. Fra 1. juli udvider de trænerteamet med Thomas Thinggaard, som kommer fra AC Horsens hvor han har været assistenttræner og videoanalytiker. Om Thinggaard siger Christian Larsen: “De tre ting, der går igen, når vi snakker om Thomas er arbejdsiver, faglighed og individuel udvikling.” Med disse nye kræfter både på og udenfor banen tegner fremtiden lys for Vendsyssel FF.

Og hvis rygterne taler sandt – hvilket Nordjyske Stiftstidendes oplysninger peger på – kan fansene se frem til endnu flere nye ansigter hos Vendsyssel FF snart. Sportsdirektør Larsen hinter nemlig om en kommende back fra en superligaklub: “Vi er ved at have en del på plads, så tidsplanen holder godt.” Så hold øje med denne dynamiske klub; de lader til konstant at være på jagt efter nye talenter for at krydre holdets sammensætning!