60.000 danske fans invaderer tyskland – se hvad der skete!

Photo of author

Skrevet af Alt-om-fodbold

Når han tager imod boldene på grønsværen, er det med bevidstheden om, at hver redning ikke kun er for holdet, men også for de dedikerede fans, der har brugt tid og penge på at følge dem til Tyskland.
“Det bliver brugt rigtig meget, for vi skal alle huske, vi alle har været fans, og det er vi også, når vi stopper.

En Bølge af Rød-Hvid Passion

Forestil dig, at du er blandt de bølger af danske tilhængere, 60.000 stærke, der denne sommer krydser grænsen sydpå. Målet? At indtage Tyskland med rød-hvide farver og uhæmmet entusiasme for at bakke op om vores helte på den nationale fodboldscene. Det er ikke bare en rejse – det er en folkevandring i sportens navn.

Landsholdets målvogter, Kasper Schmeichel, kan ikke skjule sin begejstring. Når han tager imod boldene på grønsværen, er det med bevidstheden om, at hver redning ikke kun er for holdet, men også for de dedikerede fans, der har brugt tid og penge på at følge dem til Tyskland. “Vi har selv skullet købe billetter, så vi ved, hvor dyrt det er. Så det at vide, der er så mange, der kommer herned og støtter os, det inspirerer os. Vi håber, vi kan give noget igen,” siger Schmeichel i landsholdslejren fredag ifølge B.T.

Mere end Bare et Spil

Men hvad gør en landsholdsspiller, når det kommer til familie og venner? For Kasper Schmeichel og hans holdkammerater har investeringen været personlig. Ud over blod, sved og tårer på banen har de også måttet åbne tegnebogen for at give dem derhjemme mulighed for at deltage i festlighederne. Og Schmeichel gemmer ikke på hemmelighederne: “Altså… der er nogle stykker, som kommer,” siger han med et grin.

Det stopper ikke ved billetterne; fansenes tilstedeværelse vokser fra tribunerne ind i selve hjertet af holdets strategi. I lejren har støtten fra de danske supportere fundet vej ind på de taktiske møder i form af billeder og videoer.

“Det bliver brugt rigtig meget, for vi skal alle huske, vi alle har været fans, og det er vi også, når vi stopper. Landsholdsfodbold samler på en helt anden måde, og det skal man altid huske. Der sidder et helt land og kigger med. Det rammer os dybt, for vi har alle været en af dem,” afslører Schmeichel med eftertanke omkring den store sammenhæng mellem spillerne og supporterne.

Som han ser frem mod sin fjerde slutrunde i træk og landskamp nummer 102 mod Slovenien på søndag, lader den 37-årige målmand til at være mere forankret end nogensinde i troen på fællesskabet mellem landsholdet og dets fans – et uundværligt partnerskab der går langt ud over grønsværens fire hjørner. Husk dette: Når drengene i rødt og hvidt løber ind på stadionet denne sommer, bringer hver af dem tusinder af danske hjerter med sig – slående synkront med hvert spillets øjeblik.