Fodboldens fremtidige kraftcenter – Salling group og DBUs banebrydende partnerskab

Photo of author

Skrevet af Alt-om-fodbold

Dette er visionen bag Dansk Boldspil-Union (DBU) og Salling Groups spritnye partnerskab – det største af sin slags i DBUs historie.
Men hvordan vil vi mærke Salling Groups indtog i dansk fodbold?
Med Salling Group ved roret ser fremtiden lys ud – ikke kun for vores fodboldhelte men også for de værdier og samhørighed, som sporten repræsenterer.

Et partnerskab for fremtiden

Forestil dig en fremtid, hvor fodbold ikke bare er en sport, men et kraftcenter for diversitet og trivsel. Dette er visionen bag Dansk Boldspil-Union (DBU) og Salling Groups spritnye partnerskab – det største af sin slags i DBUs historie. Sammen vil disse to sværvægtere arbejde på at give dansk fodbold et markant løft.

Men hvad indebærer dette for vores nationale spil? Jo, det handler om meget mere end blot mål og medaljer. Vi taler om et initiativ, der vil favne alt fra de yngste talenter på U16-landsholdene til de erfarne spillere på A-landsholdet. Og Erik Brøgger Rasmussen, direktøren med et smittende engagement, kan næsten ikke vente med at få sat projekterne i gang. Det er tydeligt, at hans hjerte banker lige så højt for medlemmernes udvikling som for det næste flotte mål på stadion.

Mere end bare en sponsor

Men hvordan vil vi mærke Salling Groups indtog i dansk fodbold? De bliver ikke bare endnu en logo på en spillertrøje; nej, Salling Group sigter efter at blive en integreret del af spillets sjæl. Fra de kommende EM-kvalifikationskampe i maj og juni vil Kvindelandsholdets spillere bære træningstøj med Salling Groups stempel. Herrelandsholdet følger trop fire år senere, i 2026.

Og lad os ikke glemme de sociale medier og pressens verden – her vil Salling Group også skinne igennem. Men det stopper ikke her! I et historisk skridt vil alle ungdomslandsholdene ligeledes have Salling Group repræsenteret på deres træningstøj fra efteråret 2024. Det er første gang nogensinde, at en kommerciel partner opnår så omfattende en eksponering i dansk fodbolds ungdomsrækker.

Så når du næste gang hepper på landsholdene eller følger med i de unges præstationer, skal du vide, at der bag hver dribletur og hvert mål ligger en fælles ambition om at styrke fællesskabet, sundheden og glæden ved spillet. Med Salling Group ved roret ser fremtiden lys ud – ikke kun for vores fodboldhelte men også for de værdier og samhørighed, som sporten repræsenterer. Lad os tage hul på denne nye æra sammen – må den bedste vindermentalitet vinde!