Håb for manchester united – Erik ten Hag får chancen for at vinde fansenes hjerter ved FA cup-finalen

Photo of author

Skrevet af Alt-om-fodbold

Og det er vel og mærke med muligheden for at ende på en høj note; en pokalsejr over ærkerivalerne fra Manchester City kunne være lige præcis den bedrift, der kan få selv de mest skeptiske fans til at synge hans navn.

Manchester Uniteds fans kan ånde lettet op – i hvert fald for en stund. Selvom det seneste nederlag til Crystal Palace var mere end blot en lille bump på vejen, ser det ikke ud til at ryste klubbens ledelse. Ifølge The Telegraph har Manchester United ingen intentioner om at vise Erik ten Hag døren inden sæsonens store klimaks; FA Cup-finalen.

Ingen Panik hos De Røde Djævle

En 0-4 ydmygelse er aldrig sjov, især ikke når man bærer den berømte røde trøje og fansenes forventninger vejer tungt på skuldrene. Men panikknappen er tilsyneladende ikke blevet trykket i ledelsesgangene på Old Trafford. Det er som om klubben har lært af tidligere fejltagelser – ikke mindst de hurtige fyringer, som ofte har efterladt mere kaos end klarhed.

Erik ten Hag, den charmerende hollænder, som indtog trænerposten med et håb om at genskabe Manchester Uniteds tabte storhed, får lov til at fuldføre sæsonen. Og det er vel og mærke med muligheden for at ende på en høj note; en pokalsejr over ærkerivalerne fra Manchester City kunne være lige præcis den bedrift, der kan få selv de mest skeptiske fans til at synge hans navn.

Det Store Showdown

Det er lidt som i de gamle westernfilm: to rivaler mødes på hovedgaden i High Noon. Kun i dette tilfælde er scenen sat til den 25. maj, hvor FA Cup-finalen finder sted. Og selvom Uniteds placering udenfor de eftertragtede Europa-pladser i Premier League måske giver panderynker hos nogle, så kan finalen mod City blive redningen – eller i hvert fald et plaster på såret.

Erik ten Hag har kun været ved roret siden 2022, men hans pointsnit på 1,91 efter 110 kampe vidner om et potentiale, der måske bare kræver lidt mere tid for at blomstre fuldt ud. Den 54-årige træners skæbne hos Manchester United kan meget vel blive beseglet af resultatet fra det ene slag på Wembley Stadium.

Så lad os se frem mod slutningen af maj med spænding og en smule håb – hvem ved? Måske vil Erik ten Hags første sæson ende med sølvskinnende triumf snarere end skuffelse og afsked. Og mens vi venter, kan vi nyde dramaet, spændingen og selvfølgelig fodbolden, som kun De Røde Djævle kan levere det.